Oua umplute cu crema de branza si sos de iaurt - Reteta numarul 400

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2013 | 4378 vizualizari

 

Cica am ajuns la 400 de retete...maaaaammaaa....oare chiar sunt eu???
Eu tocmai ce-am halit 2 oua de-astea,n-am facut decat 3, ca mai intai am zis sa incerc...dar mie una mi-au placut....

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • cam 70 g feta
  • o lg mare de smantana
  • piper alb
  • 3 fire ceapa verde
  • jumatate de gogosar murat
  • patrunjel si marar verde

pt sos:

  • o lg mare de iaurt gras
  • o lg mare de smantana
  • jum de lg-ita marar verde
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu crema de branza si sos de iaurt - Reteta numarul 400:

Ouale se fierb tari, se racesc,se cojesc, apoi se taie jumatati.


Se scoate galbenusul.


Intr-un bol se pune feta, galbenusurile, smantana, patrunjel si marar verde si putin piper.


Sare nu mai necestita ca e destul de sarata feta. Taiem marunt gogosarul si ceapa verde si -le amestecam in compozitie.


Umplem ouale cu varf cu aceasta compozitie cu grija, le asezam in farfurie si punem si sosul format din amestecul tuturor ingredientelor.


Initial aveam de gand sa le servesc fara sos, dar m-am gandit ca le-ar acomania bine acest sos acrisor...si nu m-am inselat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu crema de branza si sos de iaurt - Reteta numarul 400" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Rocsi 1

10.04.2013, 13:09

La cat mai multe draga Ada

diana_k 1

10.04.2013, 13:20

felicitarii!!!

Sim0na 1

10.04.2013, 14:15

La cat mai multe retete delicioase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute puisori