Oua umplute cu maioneza si tarhon

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2011 | 7914 vizualizari

 

Nu mai stiu pe ce site am vazut oua umplute care contineau si tarhon in maioneza...Ideea e ca mi-a atras atentia si..le-am executat!
Foarte, foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 14 oua
  • 200 ml ulei
  • 1/2 pateu mic
  • 1 lingura margarina
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurita mustar
  • sare, piper, vegeta
  • tarhon in otet (optional) -un sfert de lingurita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu maioneza si tarhon:

Se fierb 12 oua.


Galbenusurile celor 2 oua ramase crude se pun intr-un castronas pentru maioneza, plus inca 2 galbenusuri dintre cele fierte si zdrobite bine cu furculita. Din galbenusurile de mai sus, ulei si mustar, se face o maioneza, adaugand treptat uleiul, ca sa nu se taie. Puteti face maioneza cu mixerul, la fel ca si mine.


Ouale fierte se decojesc cu grija si se taie in jumatate pe lungime. Se scot galbenusurile, se zdrobesc bine si se adauga margarina si pateul, plus condimentele.


Adaugam smantana in maioneza, amestecam usor pana se incorporeaza si adaugam tarhonul, care ii da un gust foarte bun.

Impartim maioneza pe cateva platouri plate (mie mi-au iesit 4) si apoi umplem jumatatile de albus cu umplutura de galbenusuri si pateu si le asezam cu partea umpluta in jos.


Decoram cu frunze de patrunjel.

 

TIPS-URI

1

daca nu aveti tarhon in otet, puteti pune si tarhon uscat, dar bineinteles ca nu are aceeasi aroma..:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu maioneza si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

RuxyRux 1

17.07.2011, 19:24

Imi plac mult

Lau 1

17.07.2011, 21:18

bune

mamaieelena 1

18.07.2011, 06:45

delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ciuperci