Oua umplute cu piept de pui si branza

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2013 | 4042 vizualizari

 

Un aperitiv usor si bun!!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • jumate de piept de pui
  • 2 linguri de branza dulce de vaci
  • sare
  • 150-200 ml iaurt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu piept de pui si branza:

Se pun ouale la fiert (10-15 minute), sa fie tari. Pieptul de pui se pune si el la fiert tot cam 15 minute.

Ouale se curata, se taie in doua. Galbenusurile se amesteca cu branza, cu pieptul de pui tocat, se adauga si iaurt cat sa devina ca o pasta, se condimenteaza cu sare si se umplu albusurile.

Se aseaza pe farfurie si se pune iaurt peste ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu piept de pui si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

Negresa pufoasa cu glazura de ciocolata reteta simpla si gustoasa

pe 15.06 la 14:14

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pasta de ardei