Oua umplute cu ton

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2012 | 3271 vizualizari

 

am vazut reteta pe http://www.trilulilu.ro/video-cum-sa/oua-umplute-cu-ton-mic-dejun-in-5-minute-by-cappy de la teo,si mi-a placut,e tare gustoasa,doar ca eu am facut-o cu maioneza

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 lingurita mustar dulce
  • 2 linguri maioneza
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 cutie ton rio mare
  • 1 catel de usturoi
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ton:

Punem ouale la fiert timp de 5 minute dupa ce a inceput sa clocoteasca. Le punem in apa rece si le lasam cateva minute sa se mai raceasca. Se curata de coaja,se taie in 2 pe lung.

Se pun galbenusurile intr-un castron, se piseaza bine, adaugam ceapa taiata marunt, maioneza, usturoiul dat pe razatoarea mica si tonul scurs bine de ulei. Bagam blenderul cateva secunde pana se face o pasta, adaugam sarea si piperul si mustarul, se amesteca bine si se umple fiecare jumatate de ou.

Se lasa timp de 2 ore la rece dupa care se pot servi. Este un aperitiv usor si foarte bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (27)

Bya Ralu 1

03.10.2012, 17:27

sebirizescu 1

05.10.2012, 09:48

bune

Bya Ralu 1

05.10.2012, 10:08

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura  de post cu gem de prune si miez de nuca

de Caty 1

la 09:57

Supa de rosii cu galusti din gris

de Caty 1

pe 11.08 la 13:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

2298 puncte

Panacris

1712 puncte

Constelatialeu

1155 puncte

 Merisor

1000 puncte

abstract01

974 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou cu aperitive