Oua umplute - romanesti

de artyandra in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2014 | 3523 vizualizari

 

Acesta poza am descoperit-o curand, desi e facuta in 2011, pentru masa de Craciun si e doar o frantura din poza originala; dar dfoar asa am gasit-o.

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • un ou crud
  • 2 linguri smantana
  • un morcov mic
  • o rosie mare
  • cateva frunze de patrunjel
  • 3 mustar
  • ulei
  • un gogosar mai mic
  • 2 linguri unt
  • un pateu de pui mic
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute - romanesti:

Se fierb ouala tare, apoi se curata cu grija. Se taie in doua, pe vertical, apoi ae scoate galbenusul si se pune intr-un bal, separat. Se prepara maioneza din: mustar, ulei, oul crud si cele doua linguri de smantana. Se prepara pasta pentru oua umplute, din galbenusurile bine fierte si amestecand foarte bine cu cele doua linguri de unt si cu pateul de pui, mic.


Se pune cate o lingura cu varf in albusul de ou. Se repeta operatiunea pana ce umplutura se termina. Se intorc albusurile impreuna cu umplutura in jos, astfel incat partea bombata a albusului sa fie deasupra. Dupa ce acesta operatiune s-a incheiat, se imbraca tot cu maioneza preparata. La sfarsit, se orneaza dupa bunul plac, insa eu am ales sa pun feliute subtiri de gogosar, rosia taiata felii, morcovul taiat rondele si frunzele de patrunjel.


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute - romanesti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

15.09.2014, 08:41

MOKUSKA 1

15.09.2014, 15:40

foarte buni

deyutzky 1

16.09.2014, 08:25

foarte bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ratuste din oua si branza pe valuri de maioneza