Pachetele cu pui

de Miha in Pui, 2 Oct 2010 | 7252 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru pachetele:
  • 1 ou
  • 100 g faina
  • sare
  • Pentru umplutura:
  • 1 piept de pui
  • sare
  • rozmarin
  • Pentru sos:
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 1 ardei gras
  • busuioc
  • sare
  • 100 g cascaval pentru presarat deasupra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu pui:

Umplutura:

Pieptul de pui se taie cubulete mai mari. Se pun intr-o tigaie in putin ulei incins, se presara cu sare si rozmarin si se perpelesc pe toate partile. Se scot pe un prosop absorbant si se lasa la racit.

Pachetele:

Se amesteca oul cu faina si putina sare. Trebuie sa obtinem un aluat compact si tare. In functie de cum o "cere" aluatul se mai adauga putina faina. Se lasa sa se odihneasca 10-15 minute, acoperit, apoi se intinde foaie subtire, pe masa presarata cu faina. Se taie patrate mari, cu latura de cca 10 cm. Se pun cateva cubulete de carne si se inchid si lipesc ca un plic.

Sosul de rosii:

Rosiile se oparesc si se curata de coaja, apoi se blenduiesc. Ceapa se toaca marunt, la fel si usturoiul si se pun la calit in cateva linguri cu ulei de masline. Se adauga rosiile si ardeiul taiat cubulete mici. Se potriveste gustul de sare, se pune si putin busuioc si se mai dau cateva clocote.

Pachetelele se pun intr-un vas termorezistent uns cu unt, se toarna deasupra sosul de rosii, se presara cu cascavalul ras si se da la cuptor pana se rumeneste.

Se serveste cald.

TIPS-URI

1

In locul aluatului facut in casa, se pot folosi foi de placinta din comert

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Miha 1

03.10.2010, 00:34

Am inteles...Pachetelele le voi face pachete, pe care le fac apoi pachete si le trimit la fiecare prin posta.

nadina73 1

03.10.2010, 00:37

dei pe cand sa merg la posta?sau trimiti prin pescarus?

kamy 1

03.10.2010, 23:30

aoleu ce bn arata...cam tarziu...sigur nu mai ai... 5 f

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sunculita taraneasca cu legume, in punga, la cuptor

de vasimur 4

pe 07.06 la 16:43

Reteta de bors rosu simplu polonez - Barszcz czerwony czysty, reteta nr 49 din topul Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 07.06 la 15:08

Reteta de tocanita de cartofi cu ceapa verde si marar

de laura_n 7

pe 07.06 la 14:30

Reteta de prajitura Duo

pe 05.06 la 00:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3304 puncte

oanapl

1009 puncte

trifadalia

420 puncte

mihaelar63

399 puncte

abstract01

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena cu pui