Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am invatat multe de pe acet site...printre care...sa fiu econoama....asa ca m-am uitat prin frigi si am dat de niste...resturi de sunca,cas de carne si cascaval.Am si o foaie de aluat foietaj,am si niste forme pe care nu le-am folosit demult asa ca mi-am propus sa fac niste ....pachetele
Sunca,casul si cascavalul l-am taiat cubulete marunte si le-am pus intr-un castron impreuna cu o mana de mazare,am pus putin piper si cimbru(imi place cimbrul ff mult)
Foaia de aluat dupa ce s-a dezghetat am presarat-o pe o parte cu mult susan,am taiat-o cu forma(puteti sa taiati cercuri cu un pahar)in mijloc am pus cu o ling.putin din compozitia din castron,am umezit marginile cu apa si le-am lipit bine.Am pus pachetelele in tava de aragaz unsa si infainata,le-am dat cu ou batut bine cu sare si le-am bagat la cuptor pt 15 min foc mic.
Pofta buna!
1
nu incingeti cuptorul...aprindeti focul cu 3-4 min inainte sa introduceti tava
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult