Pachetele de vinete

de lilik in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2011 | 1925 vizualizari

 

reci sau calde sunt un deliciu...

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 7 felii de sunca
  • 7 felii mozzarella(circa 200 gr)
  • 1-2 oua
  • sare,piper
  • pesmet
  • faina
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele de vinete:

Curatam o parte din coaja vinetei,o taiem felii groase circa 1 cm(taiem feliile astfel incatsa ne rezulte cate 2 ca pt sandwich).


Separat amestecam pesmet cu faina(jumatate pesmet si jumatate faina),sare,piper.


Batem ouale si dam feliile de vanata prin ou,apoi prin pesmetul amestecat cu faina si le prajim in ulei incins pe ambele parti.


Le punem pe hartie sa absoarba uleiul in exces,apoi pe o felie de vanata punem una de sunca si una de mozzarella apoi inchidem cu alta felie de vanata.procedam asa pentru fiecare.


Pachetelele formate le punem pe o tava acoperita cu hartie pt cuptor si le dam la cuptorul incins la 200° pana se topeste mozzarella.


Le scoatem din cuptor si le servim calde sau reci dupa preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mena29 1

29.01.2011, 22:33

buuun!

Mihaela11_jo 1

29.01.2011, 23:26

Mmmmmmmmmmmm

mamaieelena 1

30.01.2011, 00:02

bune bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Blinii - placinte cu diverse umpluturi