Pahare de sarbatoare

de aziz in Dulciuri, 16 Noi 2010 | 4770 vizualizari

COMENTARII (18)

corina241 1

16.11.2010, 15:03

buunnn!!!

Mitinita 1

16.11.2010, 15:28

vreau sa incerc si eu budinca de visine...corn flour e amidon alimentar...cu frisca merge oare>?

mena29 1

16.11.2010, 15:32

Un pahar e pentru mine ca am pus si furculite

aziz 1

16.11.2010, 16:54

nu este amidon ,este din faina de orez ,dar are aceleasi proprietati .mie nu mi-a placut gustul cu amidon .

aziz 1

16.11.2010, 16:55

mena dar mai intrebi te rog servestete

RuxyRux 1

16.11.2010, 17:23


Superbe!

Rocsi 1

16.11.2010, 18:56

sigur mi-ar placea ..cu visine..putin acrisor

dentistutza 1

16.11.2010, 20:04

cred ca este delicioasa pe bune......mamaaaa ce salivez...o si simt racoroasa si cremoasa....

diaconta 1

16.11.2010, 20:18

Hop si io ca-i de petrecutMona ne dai de baut ori de mancat?

aziz 1

16.11.2010, 22:17

de amindoua dia .dentistutza inchipuie-ti crema de lapte dulce vanilata si visinele acrisoare si cu o adiere de scortisoaraaaaa....mmmm,rocs ce mai astepti?

kamy 1

16.11.2010, 22:38

si eu fac deserturi la paharo sa-l incerc si pe al tau ...sigur 5f

Oana 1

17.11.2010, 10:54

Mmm, ce pahare frumoase si mai ales delicioase Iamiiii!

nadina73 1

17.11.2010, 16:23

super

aziz 1

17.11.2010, 16:35

merci fetelor !

vanilla 1

19.11.2010, 14:50

da ce ati sarbatorit?

aziz 1

19.11.2010, 14:57

arabii, de fapt musulmanii au avut zilele astea cea mai mare sarbatoare a lor Sacrificiul ar fi corespondentul Pastelui crestin zic eu .isa paharele l-e fac atunci cind mi se nazare

elena1988 1

16.03.2011, 13:51

aziz 1

17.03.2011, 07:57

ce faci elena cauti pe la anticariat?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de visine