Pahare de sarbatoare

de aziz in Dulciuri, 16 Noi 2010 | 2597 vizualizari

 

Delicios.......

 

INGREDIENTE

  • 400 gr visine din compot fara simburi
  • 2 pahare suc de visine
  • 1/4 pahar zahar
  • 1lingurita scortisoara
  • 2 linguri corn flour
  • Pt crema de lapte:
  • 2 pahare de lapte
  • 1 pahar smintina pentru frisca
  • 4 linguri corn flour(de preferinta din faina de orez)
  • 8 linguri de zahar
  • 1 lingura esenta vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pahare de sarbatoare:

pentru crema de visine punem 2 pahare sirop de visine din compot intr-o oala pe aragaz la foc mediu ;adaugam zaharul scortisoara ;cind se apropie de punctul de fierbere se adauga corn flour-ul se amesteca energic se obtine o crema gelatinoasa pe care o vom pune in 8 pahare ca cele din imagine sau de care doriti ;se pune doar cite un sfert de pahar peste care punem visine din compot .

crema de lapte:punem laptele la fiert pe aragaz adaugam zaharul vanilia si smintina pentru frisca cind ajunge in punctul de fierbere adaugam corn flour-ul amestecam pina se formeaza o crema ca la eclere ;cu aceascta crema vom completa paharele .se dau la figider pina in momentul servirii ;

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pahare de sarbatoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 48 %
269.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

aziz 1

19.11.2010, 14:57

arabii, de fapt musulmanii au avut zilele astea cea mai mare sarbatoare a lor Sacrificiul ar fi corespondentul Pastelui crestin zic eu .isa paharele l-e fac atunci cind mi se nazare

elena1988 1

16.03.2011, 13:51

aziz 1

17.03.2011, 07:57

ce faci elena cauti pe la anticariat?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de ciocolata cu menta