Pahare de sarbatoare

de aziz in Dulciuri, 16 Noi 2010 | 2099 vizualizari

 

Delicios.......

 

INGREDIENTE

  • 400 gr visine din compot fara simburi
  • 2 pahare suc de visine
  • 1/4 pahar zahar
  • 1lingurita scortisoara
  • 2 linguri corn flour
  • Pt crema de lapte:
  • 2 pahare de lapte
  • 1 pahar smintina pentru frisca
  • 4 linguri corn flour(de preferinta din faina de orez)
  • 8 linguri de zahar
  • 1 lingura esenta vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pahare de sarbatoare:

pentru crema de visine punem 2 pahare sirop de visine din compot intr-o oala pe aragaz la foc mediu ;adaugam zaharul scortisoara ;cind se apropie de punctul de fierbere se adauga corn flour-ul se amesteca energic se obtine o crema gelatinoasa pe care o vom pune in 8 pahare ca cele din imagine sau de care doriti ;se pune doar cite un sfert de pahar peste care punem visine din compot .

crema de lapte:punem laptele la fiert pe aragaz adaugam zaharul vanilia si smintina pentru frisca cind ajunge in punctul de fierbere adaugam corn flour-ul amestecam pina se formeaza o crema ca la eclere ;cu aceascta crema vom completa paharele .se dau la figider pina in momentul servirii ;

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pahare de sarbatoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pahare de sarbatoare-0
Pahare de sarbatoare-1

COMENTARII (18)

aziz

aziz 1

19.11.2010, 14:57

arabii, de fapt musulmanii au avut zilele astea cea mai mare sarbatoare a lor Sacrificiul ar fi corespondentul Pastelui crestin zic eu .isa paharele l-e fac atunci cind mi se nazare

elena1988

elena1988 1

16.03.2011, 13:51

aziz

aziz 1

17.03.2011, 07:57

ce faci elena cauti pe la anticariat?

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!