Pahare de sarbatoare

de aziz in Dulciuri, 16 Noi 2010 | 4770 vizualizari

 

Delicios.......

 

INGREDIENTE

  • 400 gr visine din compot fara simburi
  • 2 pahare suc de visine
  • 1/4 pahar zahar
  • 1lingurita scortisoara
  • 2 linguri corn flour
  • Pt crema de lapte:
  • 2 pahare de lapte
  • 1 pahar smintina pentru frisca
  • 4 linguri corn flour(de preferinta din faina de orez)
  • 8 linguri de zahar
  • 1 lingura esenta vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pahare de sarbatoare:

pentru crema de visine punem 2 pahare sirop de visine din compot intr-o oala pe aragaz la foc mediu ;adaugam zaharul scortisoara ;cind se apropie de punctul de fierbere se adauga corn flour-ul se amesteca energic se obtine o crema gelatinoasa pe care o vom pune in 8 pahare ca cele din imagine sau de care doriti ;se pune doar cite un sfert de pahar peste care punem visine din compot .

crema de lapte:punem laptele la fiert pe aragaz adaugam zaharul vanilia si smintina pentru frisca cind ajunge in punctul de fierbere adaugam corn flour-ul amestecam pina se formeaza o crema ca la eclere ;cu aceascta crema vom completa paharele .se dau la figider pina in momentul servirii ;

Daca ti-a placut reteta noastra "Pahare de sarbatoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

aziz 1

19.11.2010, 14:57

arabii, de fapt musulmanii au avut zilele astea cea mai mare sarbatoare a lor Sacrificiul ar fi corespondentul Pastelui crestin zic eu .isa paharele l-e fac atunci cind mi se nazare

elena1988 1

16.03.2011, 13:51

aziz 1

17.03.2011, 07:57

ce faci elena cauti pe la anticariat?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu piersici