Chec cu dovleac placintar

de mimmi in Dulciuri, 26 Noi 2011 | 4144 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100-150 g zahar brun
  • 75 ml ulei (eu am pus 120 dar e prea mult)
  • 300 g miez dovleac
  • 2 oua
  • 130 g faina
  • 1 lingura praf de copt
  • 1 lingurita sare
  • cca 50 ml apa
  • 1 lingura plina cu scortisoara
  • stafidePentru sosul de caramel:
  • 150 g zahar
  • 100 ml lapte
  • 1 lingura faina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu dovleac placintar:

Amestecam laptele cu faina. Topim zaharul intr-i craticioara si cand e topit adaugam laptele,amestecam pana se incorporeaza tot. Dam miezul de dovleac pe razatoare. Amestecam intr-un bol toate ingredientele uscate. Adaugam dovleacul,ouale,uleiul si le amestecam. Daca,compozitia este prea groasa mai adaugam putina apa. Punem compozitia intr-o forma de chec cu hartie de copt,iar pe deasupra punem stafide. Dam checul la cuptor la foc mic cca 50-60 de minute. Il servim ca atare sau cu sos de caramel.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu dovleac placintar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

danakarin 1

26.11.2011, 20:25

trebuie sa fie bun!!!

MIUTA 1

26.11.2011, 20:27

gaby_gabytza 1

27.11.2011, 14:56

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec cu dovleac, nuci si ciocolata neagra