Budinca de clatite cu branza

de Miha in Dulciuri, 28 Apr 2009 | 5067 vizualizari

 

Clatite...altfel :)

 

INGREDIENTE

  • Pentru foile de clatite:
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 500 ml lapte
  • 50 g unt
  • 250 g faina
  • Pentru umplutura de branza:
  • 250g branza de vaci
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • esenta de rom
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de clatite cu branza:

Toate ingredientele pentru umplutura se mixeaza pana se obtine o crema fina.

Se amesteca faina cu laptele caldut,se adauga zaharul,galbenusurile,untul topit si putina sare.La sfarsit albusurile batute spuma.
Clatitele se coc numai pe o parte.Se unge cu unt o forma de tort,se presara cu pesmet si se aseaza prima foaie cu partea neprajita pe fund si se unge cu crema de branza,alternand pana se termina foile.

Ultima foaie se pune cu partea neprajita deasupra.Se unge cu unt si se da la cuptor pana se rumeneste.

Am taiat felii,le-am facut niste moturi din crema ganache de ciocolata si le-am papat repede repejor. :))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de clatite cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Miha 1

30.04.2009, 23:43

Fetele astea! Cum baga ele baietii la intors clatite!

elena1988 1

04.03.2011, 17:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Dobos