Chec cu portocale si fructe confiate, de post

de -Licurici- in Dulciuri, 18 Mar 2016 | 753 vizualizari

 

O reteta preluata de la doamna Iancu Lubita, Lulu - Povesti din Bucatarie, pentru provocarea "Weekend cu spor".

 

INGREDIENTE

  • o cana cu zahar;
  • o cana suc de portocale (proaspat stors);
  • 1/3 cana ulei;
  • 2 cani faina;
  • esenta de portocale;
  • un pliculet praf de copt;
  • fructe confiate (eu am folosit merisoare).
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu portocale si fructe confiate, de post:


  1. Am mixat zaharul cu sucul de portocale, pana s-a topit zaharul, apoi am adaugat uleiul si esenta.

  2. Am amestecat faina cu praful de copt, apoi am adaugat-o, putin cate putin, peste celelalte ingrediente, amestecand bine, sa nu se faca cocoloase.

  3. Toata compozitia am turnat-o intr-o tava de chec, unsa cu ulei si am pus pe deasupra merisoarele confiate.

  4. Am bagat tava la cuptorul preincalzit, pentru 40 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu portocale si fructe confiate, de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

-Licurici- 1

20.03.2016, 19:27

RuxyRux 1

20.03.2016, 22:52

Imi place mult combinatia!

noiinbucatarie 1

21.03.2016, 15:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert la pahar, de post