cornuri cu gem

de luminita20_2006 in Dulciuri, 26 Ian 2010 | 5601 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1oua
  • 200 gr lapte
  •  200 gr unt
  •  50 gr drojdie
  •  esenta de migdale
  •  100 gr ulei
  •  faina
  • gem de caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA cornuri cu gem:

Se amesteca ouale cu laptele, untul topit si esenta de migdale apoi se pune la incalzit pe foc amestecandu-se sa nu se prinda .Drojdia se topeste cu zahar. Se amesteca faina cu compozitia calda si drojdia. Se framanta adugandu-se ulei in timpul framantarii. Se lasa sa creasca 2 ore. Dupa ce a crescut se imparte aluatul in doua , se intinde pe masa si se taie in 8 parti. Pe fiecare parte se pune cate o lingurita de gem si se ruleaza de la latura mare spre interio., adica spre varf. Se pun in tava si se lasa sa creasca 30 min. Apoi se dau la cuptor 20-30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "cornuri cu gem" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

2377 puncte

Rocsi

1526 puncte

Constelatialeu

1300 puncte

Caty

1219 puncte

Ksenya

1176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de prune si pere