Paine

de gaby_gabytza in Piine, 27 Ian 2013 | 2987 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cub drojdie
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 100 g iaurt
  • cca 150 g apa calduta
  • uns
  • ou
  • un varf cutit zahar
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine:

Amestecam faina cu zaharul si sarea. Facem o gaura in mijloc, adaugam uleiul drojdia dizolvata in putina apa si amestecam. Adaugam iaurtul si treptat apa calduta. Framantam o coca nelipicioasa acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul. Impartim coca in bucati egale formam suluri din bucati dupa care le impletim cate doua. Am asezat doua impletituri si deasupra inca o impletitura in tava. Am uns cu oul amestecat cu zaharul si deasupra am presarat susan. Am mai lasat la dospit inca 15 min dupa care am dat la cuptor pana sa rumenit frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

gaby_gabytza 1

27.01.2013, 19:11

ms doralinda
ms ruxy

Rocsi 1

27.01.2013, 20:57

Ce gustoasa!

gaby_gabytza 1

31.01.2013, 17:51

ms roxcsi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Paine de casa cu faina integrala si ulei de masline