Paine cu branza

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2013 | 1692 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 25 drojdie pulbere
  • un varf de lingurita de sare
  • chimen
  • 300 ml apa( lapte dupa preferinta)
  • 20 g ulei
  • 300 g branza de vaci de casa
  • marar
  • o lingura smantana
  • un ou
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu branza:

Aluatul: faina se pune intr-un vas, se amesteca cu drojdia si sarea. Peste aceasta se pune apa (300ml) calduta. Se framanta impreuna cu uleiul un aluat suficient de maleabil ca sa fie intins cu sucitorul. Se pune la dospit.


Branza: se da prin razatoare mica, se adauga smantana, chimenul si mararul si se framanta putin pentru a lua consistenta unei paste.


Cand aluatul este gata, se intinde cu sucitorul. Se pune branza si se ruleaza. Se pune in tava, se unge cu ou si se presara cu chimen. Am introdus tava la cuptor pret de 35 minute. Se face testul cu scobitoarea.


Pofta buna!


Optional se mai pune la dospit pentru inca 10 minute. Eu am pus direct in aragaz.:)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

marcela1979 1

27.01.2013, 04:44

antohya 1

27.01.2013, 07:48

ce bine ca am trecut azi pe aici ca numai retete demne de incercat am gasit o trec si pe asta la favorite si o voi incerca

alilianaa 1

27.01.2013, 07:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Paine umpluta