Paine cu branza si carnati

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 21 Sep 2014 | 1348 vizualizari

 

Cu aceasta reteta am cucerit mereu musafirii si familia. V-o recomand si va garantez succesul :)

 

INGREDIENTE

  • 1 paine medie rotunda
  • 250 gr cascaval razuit (tip flamenco, mozarella sau emental)
  • 1/4 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • un carnat (tip trandafir sau cabanos afumat si bun pentru gatit)
  • patrunjel verde
  • maioneza , 1 lingura de smantana
  • sare, piper alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu branza si carnati:

- Taiem un capac la paine si o scobim. Ideala este painea de casa , cu coaja groasa si tare.


- Cascavalul razuit il amestecam cu carnatul taiat cubulete ff mici , ceapa razuita si usturoiul pisat, patrunjelul tocat fin (doar cateva crengute) si adaugam maioneza cat cuprinde ( sa lege bine ingredientele , pentru a deveni o pasta cremoasa. Adaugam la maioneza si o lingura de smantana. Eu am facut de data asta maioneza in casa ( am pus in blender 1 ou intreg, 1 lingura de mustar, sare, piper alb, 1 cana de ulei si cativa stropi de otet. Mixam cu blenderul cateva secunde pana devine o maioneza groasa)


- Umplem painea scobita si o dam la cuptorul incins pt cca 20 minute. Apoi acoperim cu capacul si mai lasam cca 5 minute.


- Servim cu lingurita asa fierbinte cu paine de casa sau paine prajita unsa cu usturoi.Si nu uitati vinul rosu alaturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu branza si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

cristeena20 1

21.09.2014, 17:39

multumesc

anca_rm 1

22.09.2014, 14:43

reisnaor_2006 1

25.09.2014, 15:15

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bagheta umpluta