Paine cu ou si cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2010 | 6494 vizualizari

COMENTARII (19)

danis 1

09.04.2010, 19:28

buna buna ,mai ales calda e grozava

nadina73 1

09.04.2010, 19:36

asa e danuta si mie imi place atunci calda mai mult

danis 1

09.04.2010, 19:37

nadina73 1

09.04.2010, 19:39

tu danuta dar ce face-ti azi zis ca veniti la noi ?acuma te plimbi printre bucatarasi asa?haideti ca va asteptam

madi_marin 1

09.04.2010, 19:47

si eu fac asa ceva.....le spun ,,friganele,,....si sunt bune pudrate cu zahar vanilat.......

nadina73 1

09.04.2010, 19:49

da e super madi ai mei vor cu zahar brun pe ele ,bine cele fara cascaval am sa incerc cu zahar vanilat buna ideie

rivka 1

09.04.2010, 19:55

bune friganelele daaaaaaaa

mariac 1

09.04.2010, 20:20

char de mult nu am mancat

Rocsi 1

09.04.2010, 22:13

chiar azi ma gandeam la acest fel de mancare...parca mi-ai cititi gandurile...stiu ca e buna

nadina73 1

09.04.2010, 23:20

multumesc rivka

nadina73 1

09.04.2010, 23:20

buni de ce nu faci,uite ti-am dat ideie

nadina73 1

09.04.2010, 23:22

rocsi gand la gand cu bucurie,pup dulce

Dana Cristea - pusikmea 1

10.04.2010, 10:10

papam din asta cand eram mik, super!!!

Bucataras Medi 1

10.04.2010, 11:09

o idee buna ,eu nu le puneam cascaval.........................

nadina73 1

10.04.2010, 23:31

pusik si acuma poti papa e super bun

nadina73 1

10.04.2010, 23:32

incearca mediot e super ok

bita 1

11.04.2010, 23:33

imi plece mult

nadina73 1

12.04.2010, 15:30

multumesc mult si noua ne place mult

mariac 1

16.04.2010, 01:03

chair am sa fac ca mie dor imi place mult mai ales atunci calda

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane, cu pesmet