Paine cu seminte de in si floarea soarelui

de mamaieelena in Piine, 16 Iul 2011 | 2058 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. faina
  • 500 ml apa
  • 40 gr.drojdie proaspata
  • 1 lingurita cu varf sare
  • 1 lingurita zahar
  • 50 gr. margarina pentru prajituri
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu seminte de in si floarea soarelui:

Cernem faina in lighean si in mijlocul ei punem drojdia,sarea,zaharul,margarina topita si calduta , la fel si apa care se pune treptat pana incorporam toata faina.


Se framanta bine pana cand aluatul se desprinde de pe mana si de pe lighean apoi batem bine aluatul de masa luand in mana si trantindu-l de masa de 20-30 de ori apoi se lasa la dospit.


Cand e dospit aluatul preincalzim si cuptorul dar formam si painile :eu le-am impletit si apoi le-am dat prin seminte punandu-le iar la dospit de data aceasta in tava aragazului pe hartie de copt .


Dupa aproximativ 10-15 minute am pus painea la cuptor pentru 40 minute. Se face daca doresti testul cu scobitoarea dar daca esti experta, nu-l mai faci.Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu seminte de in si floarea soarelui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

19.07.2011, 09:16

multumesc medi

divainbucatarie 1

19.07.2011, 13:15

mamaieelena 1

20.07.2011, 09:51

multumesc divainbucatarie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Lipie arabeasca