Paine fara framantare

de Dya Daniela Andrei in Piine, 28 Mar 2014 | 6592 vizualizari

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

28.03.2014, 15:33

ce buna trebuie sa fie

MotanLaOale 1

28.03.2014, 15:39

Buna buna

Bunica 1

28.03.2014, 15:39

e frumos e rumenita!

Sylvia 1

28.03.2014, 16:05

arata super bine

simona72 1

28.03.2014, 16:07

Ce bine a iesit!!

laura_n 1

28.03.2014, 16:17

si eu am incercat-o, dar am rata-o
)
bravoo, Daniela!

Irina 1

28.03.2014, 16:24

Cam asa fac si eu painea, Dya, doar ca in loc de zahar pun o lingura de miere , 300 ml apa sau lapte cald, depinde. Iese intr-adevar buna si pufoasa!

Tabita _ 1

28.03.2014, 17:12

nadea68 1

28.03.2014, 17:21

_Alina_ 1

28.03.2014, 17:51

Lau 1

28.03.2014, 18:00

Corinuta 1

28.03.2014, 18:28

Ce faina a crescut!

Constelatialeu 1

28.03.2014, 18:40

Ce frumoasa este !

deyutzky 1

28.03.2014, 19:02

tare frumoasa ti-a iesit!

Rocsi 1

28.03.2014, 20:09

Cea mai buna painica

Dya Daniela Andrei 1

28.03.2014, 20:11

VA multumesc tare mult!

simonacallas 1

28.03.2014, 20:31

Nici eu nu framant painea. Sincer, nici la cozonac nu insist (ca n-am atata vlaga ) - 10 minute maxim, si creste ca si cum l-as fi framantat 2 zile Painea ta arata grozav de bine Smecheria cu tinutul aluatului la rece si sa-l pui in vasul incalzit n-o stiam, multumesc pentru informatie

Cris2711 1

28.03.2014, 21:58

Harnicutza

Dya Daniela Andrei 1

28.03.2014, 22:11

Multumesc SimonA! Este a doua oara cand fac paine, iar prima data a fost apropae un dezastru Procedam astfel la aluatul de pizza, insa nu m-am gandit niciodata sa procedez la fel si pentru paine. De fapt, nici nu ma gandeam ca o sa mai incerc vreodata! Reteta am preluat-o de la Dia, care la randul ei a preluat-o de la Madi. Lor trebuie sa le multumim!

danakarin 1

30.03.2014, 01:23

Super!

gaby_gabytza 1

31.03.2014, 14:13

pofoasa si fara framantare

Dya Daniela Andrei 1

31.03.2014, 15:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paine fara framantare