Paine fara framantare

de raluca95 in Piine, 9 Feb 2016 | 5013 vizualizari

COMENTARII (17)

deyutzky 1

09.02.2016, 19:32

Am incercat-o si eu Imi place!

Bunica 1

09.02.2016, 19:37

Bună pâinică!

raluca95 1

09.02.2016, 19:41

Deya e prima oara cand am incercat-o, dar e foarte buna. Am mai pus aluat la frigider, mai ales cand faceam pizza, da reteta asta iese bine si e buna Multumesc Buni

Constelatialeu 1

09.02.2016, 19:53

Mananc de la tine, ca nu-mi place sa fac paine

-Licurici- 1

09.02.2016, 19:55

Foarte bine aata!

raluca95 1

09.02.2016, 19:55

Esti bine venita

Bya Ralu 1

09.02.2016, 20:12

Bună

raluca95 1

09.02.2016, 20:15

Multumesc

mirela0911 1

09.02.2016, 20:25

Trebuie sa incerc si eu!

CameliaR 1

09.02.2016, 20:33

Rocsi 1

09.02.2016, 20:57

Foarte buna!

Gicuta 1

09.02.2016, 21:04

Si eu o am in plan de ceva timp...foarte bine ti-a iesit!

raluca95 1

09.02.2016, 21:35

Multumesc

MotanLaOale 1

09.02.2016, 21:36

Panacris 1

16.02.2016, 12:30

raluca95 1

16.02.2016, 15:48

mihaelar63 1

18.05.2017, 16:17

De mult timp imi propun si eu sa o ,,execut ''

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Paine alba fara framantare