Paine in ou imbunatatita, la cuptor

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2019 | 1522 vizualizari

 

 Ce nu faci de pofta ? Chiar si paine in ou ! Cine nu a mancat paine in ou in copilarie ? Am dorit sa ocolesc varianta prajirii in ulei. Painea in ou astfel pregatita absoarbe uleiul ca un burete. Am optat pentru pregatirea la cuptor si asfel am renuntat la mult ulei. Am imbunatatit cu ce am gasit prin frigider si am folosit paine uscata de pe stoc.

 

INGREDIENTE

  • 8 felii paine, alba si cu secara 
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • pudra de turmeric
  • fulgi de chili
  • 200 gr salam vanat
  • 150 gr cascaval afumat
  • 2 cepe rosii
  • 8 rosii cherry, rosii si galbene
  • patrunjel verde
  • ulei pentru pulverizat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine in ou imbunatatita, la cuptor:


  1. Se bat oule spuma impreuna cu sare, pudra de turmeric, piper si chilli.

  2. Feliati salamul. Taiati cubulete cascavalul.

  3. Se taie ceapa rosie rondele si rosiile se feliaza.

  4. Se pulverizeaza o tava non-aderenta cu ulei.

  5. Daca feliile de paine sunt prea tari le lasati putin sa se inmoaie in oul batut cu condimente.

  6. Feliile de paine se trec prin ou si se aseaza in tava.

  7. Distribuiti pe fiecare felie de paine in mod egal, salam, cascaval, ceapa rosie si rosii .

  8. Se da tava la cuptor 15-20 minute pana painea s-a rumenit .

  9. Spre sfarsitul coacerii pulverizati putin ulei deasupara .

  10. Serviti painea in ou imbunatatita la mic -dejun , alaturi de o cana de ceai bun cu lamaie .


Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Puteti folosi , creativ orice, mezel ,legume sau branzeturi ce le aveti la indemana .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine in ou imbunatatita, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

gaby_gabytza 1

07.12.2019, 13:06

Wow

Panacris 1

10.12.2019, 22:53

dantes 1

11.12.2019, 10:33

Interesanta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5202 puncte

Panacris

4841 puncte

Rocsi

4199 puncte

RODIMUR

3311 puncte

mirela0911

3310 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă trandafir cu mere

de Ancutsa 6

ieri la 23:44

Papanași

pe 20.10 la 21:39

Vinete aperitiv

de RODIMUR 7

pe 20.10 la 20:03

RETETA RECOMANDATA
Cornuri umplute