Paine umpluta - Trecia di pan brioche ripiena

de Andreea Baraboi in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2014 | 1535 vizualizari

 

Este pot sa zic cea mai usoara reteta :P si o poate face oricine , va urez o duminica placuta si sa invit la degustari !

 

INGREDIENTE

  • 250 g lapte
  • 550 g faina
  • 50 g ulei masline
  • 10 g sare
  • 1 lingurita zahar
  • 25 g drojdie
  • 1 ou
  • 1 galbenus pt uns
  • Pt umplutura
  • -cascaval
  • -kaizer
  • gusa afumata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine umpluta - Trecia di pan brioche ripiena:

Laptele se incalzeste putin, Nu fierbinte !!!!


Adaugam faina intr-un bol si facem o gaura in mijloc unde adaugam sarea si zaharul.


In alt recipient cu laptele caldut punem drojdia pana se dizolva si apoi o aruncam in gaura din faina. Incepem sa framantam si apoi adaugam si celelalte ingrediente pt aluat si framantam circa 20 min. Trebuie sa ne iasa un aluat lucios si ff elastic.


Il lasam la loc calduta pana creste frumos.


Apoi il impartim in doua si intindem foi dreptunghiulare si umplem aceste foi cu cascaval ras, kaizerul taiat foarte fin, si gusa la fel.


Le rulam spre exterior si inchidem capetele si apoi facem si cealalta foaie la fel.


Impletim cele doua foite rulate in doua.


In tava unsa cu ulei adaugam painita si o mai lasam la crescut pt 30 min,


O ungem cu galbenusul batut spuma si apoi dam la cuptor preincalzit pana ce se rumeneste.


 

TIPS-URI

1

Daca aluatul vi se pare moale , mai adaugam faina, daca e tare mai adaugam lapte.

2

Nu pot sa va zic timpul deoarece nu am stat cu ochii pe cuptor :))))

3

Painita se poate umple cu orice aveti in casa :P

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine umpluta - Trecia di pan brioche ripiena" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

deyutzky 1

05.10.2014, 10:58

like!!

Rocsi 1

05.10.2014, 20:34

Foarte bunaaaaa

reisnaor_2006 1

09.10.2014, 11:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv paine impanata la cuptor