Painicute scotiene baps

de RuxyRux in Piine, 13 Noi 2010 | 3243 vizualizari

COMENTARII (23)

Laly 1

14.11.2010, 00:01

Ruxy primesc si eu vreo doua?

RuxyRux 1

14.11.2010, 00:04

La ora asta mai cu masura ca e seara si se pune...dar hay ca pentru tine Alba ca Zapada nu rezist

Laly 1

14.11.2010, 00:13

Ruxy merg cu borsul de legume

RuxyRux 1

14.11.2010, 00:14


da daaaa

kamy 1

14.11.2010, 00:17

si eu vreau ca merg cu ORICE 5F

RuxyRux 1

14.11.2010, 00:19

Maine dimineata le fac din nou...si le servesc cu pasta de gutui....mmmm...yammyyyy bun kammmyyy...daca vrei sa incepi sa faci painica poti incepe usor cu ele...super simplu...pupici si imbratisari

kamy 1

14.11.2010, 00:24

ce pacat ca nu esti vecina mea

RuxyRux 1

14.11.2010, 00:25

Stateam langa tine pana invatai sa le faci...dar si asa am incredere in tine...ai sa vezi ca vei reusi...stiu ca poti...

La Ancuta 1

14.11.2010, 00:30

ce bine arata

kamy 1

14.11.2010, 00:44

trebuie sa pot

Ina 1

14.11.2010, 07:51

Mai, dar tu esti specialista in painici

madi_marin 1

14.11.2010, 09:27

ce frumulsele sunt.... am salvat si eu reteta....

divainbucatarie 1

14.11.2010, 10:17

foarte frumoase!

RuxyRux 1

14.11.2010, 10:32

Va imbratisez pe toate

nadina73 1

14.11.2010, 10:42

Bun venitdar nu e multa apa si lapte?eu pun 480ml la 1 kg de faina si ulei bine, intreb nu stiu?oricum arata tare bine 5f

RuxyRux 1

14.11.2010, 11:24

Nu ,nu.... e perfect Nadina...uneori sa zic mai intra o lingura doua de faina, cat sa nu se mai lipeasca coca de maini...depinde....dar e reteta perfecta o fac de foarte multa vreme...practic ai 450 ml de lichid si cam 50 gr unt topit...suplineste uleiul pe care il pui tu...tot pe acolo e....

Rocsi 1

14.11.2010, 11:56

ce-mi place ca faceti painici de casa

lia maria 1

15.11.2010, 11:12

RuxyRux sunt aici m-am prezentat la o painica cu pasta de gutui parca asa zice-ai sper ca nu te-ai razgandit

RuxyRux 1

15.11.2010, 12:27

Nu nu...deloc...toata e a ta

MIUTA 1

17.11.2010, 11:55

Super painicile,arata foarte bine,felicitari

RuxyRux 1

17.11.2010, 12:07

Multumesc Miuta

elena1988 1

11.02.2011, 16:37

Angelina_Elena 1

16.09.2012, 19:22

minunate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Turtite cu chimen