Deseuri paleuri cu ciocolata

de Tabita _ in Dulciuri, 4 Apr 2020 | 1939 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 200 g unt
  • 200 g zahar pudra
  • 4 oua
  • 300 g faina
  • esenta de vanilie
  • Glazura:
  • 100 g ciocolata de menaj
  • 30 g unt
  • 3 linguri lapte
  • Decor:
  • bombonele de zahar
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Deseuri paleuri cu ciocolata:

Mixam untul moale cu zaharul pudra.
Adaugam ouale pe rand unul cate unul si le mixam pana se incorporeaza in compozitie pana cand devine omogena. Adaugam faina in ploaie si mixam bine pana obtinem o crema groasa.

Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt.
Luam cu o lingurita din compozitie si punem pe tava cate o gramajoara de compozitie pastrand distanta intre ele. Preincalzim cuptorul la 175°si dam tava la cuptor, pentru cam 12 minute cat sa capete o culoare aurie.

Rupem in bucatele ciocolata si o topim in cuptorul cu microunde impreuna cu untul si laptele.
Daca este necesar mai adaugam putin lapte.
Cand glazura se raceste, ornam paleurile cu ciocolata si bombonele de zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Deseuri paleuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Mozaic