Deseuri paleuri cu ciocolata

de Tabita _ in Dulciuri, 4 Apr 2020 | 1932 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 200 g unt
  • 200 g zahar pudra
  • 4 oua
  • 300 g faina
  • esenta de vanilie
  • Glazura:
  • 100 g ciocolata de menaj
  • 30 g unt
  • 3 linguri lapte
  • Decor:
  • bombonele de zahar
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Deseuri paleuri cu ciocolata:

Mixam untul moale cu zaharul pudra.
Adaugam ouale pe rand unul cate unul si le mixam pana se incorporeaza in compozitie pana cand devine omogena. Adaugam faina in ploaie si mixam bine pana obtinem o crema groasa.

Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt.
Luam cu o lingurita din compozitie si punem pe tava cate o gramajoara de compozitie pastrand distanta intre ele. Preincalzim cuptorul la 175°si dam tava la cuptor, pentru cam 12 minute cat sa capete o culoare aurie.

Rupem in bucatele ciocolata si o topim in cuptorul cu microunde impreuna cu untul si laptele.
Daca este necesar mai adaugam putin lapte.
Cand glazura se raceste, ornam paleurile cu ciocolata si bombonele de zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Deseuri paleuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de capsuni si ciocolata