Chec Pina Colada

de Bya Ralu in Dulciuri, 3 Feb 2014 | 1687 vizualizari

 

Reteta este luata de aici http://edithskitchen.ro/chec-pina-colada/ putin modificata bineinteles dar este super super bun,doar ca eu nu am avut fulgi de cocos alb ,doar rosu si rezultatul este acesta:))arata super!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 g faina
  • 100 g fulgi de cocos(colorat)
  • 125 g zahar
  • 1/2 pliculet de praf de copt
  • 140 ml iaurt
  • 50 g unt topit
  • 1/2 cutie de ananas cuburi
  • 1/2 esenta de rom
  • un praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec Pina Colada:


Ananasul se pune la scurs.

Cocosul se amesteca cu zaharul in robotul de bucatarie.

Se adauga ouale,praful de sare si esenta de rom.

Punem iaurtul si untul topit,dupa care adaugam faina amestecata cu praful de copt.

Se pun si bucatiile de ananas scurse,se amesteca bine compozitia si se pune intr- tava de chec tapetata cu hartie de copt.

Se coace la cuptor 45 minute 180 grade.

Se serveste rece

 

TIPS-URI

1

Checul se verifica daca este gata cu o scobitoare,daca mai este nevoie se mai lasa la cuptor

2

Se pudreaza cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec Pina Colada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (56)

Bya Ralu 1

05.02.2014, 02:51

gabytzu

Panacris 1

04.05.2014, 11:52

Bya Ralu 1

14.04.2016, 05:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu morcovi si stafide