Fursecuri cu cirese

de Lau in Dulciuri, 24 Noi 2016 | 399 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • 1 /2 plic praf de copt
  • coaja de lamaie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 3 galbenusuri
  • 400 g faina
  • cirese
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu cirese:

Intr-un bol, mixam untul la temperatura camerei cu zaharul pudra, adaugam galbenusurile, zaharul vanilat, coaja de lamaie, praful de copt, treptat faina cernuta si amestecam cu o spatula la inceput, dupa care vom framanta cu mana, pana ce rezulta o coca omogena.


Invelim in folie alimentara si dam la rece 1 ora. Scoatem coca si formam bilute care le vom trece prin zahar tos (optional) si asezam in tava tapetata cu hartie de copt.


Cu capacul de la o sticla, formam gaurele in mijlocul fiecarei bilute, adaugam cate o cireasa si dam la cuptorul incalzit cca. 15 min, pana se rumenesc putin.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

24.11.2016, 23:17

anca_rm 1

25.11.2016, 08:33

perfecte

noiinbucatarie 1

28.11.2016, 20:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pricomigdale