chec pufos cu frisca

de nadina73 in Dulciuri, 12 Oct 2010 | 5826 vizualizari

 

Moale ,pufos si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 300 zahar
  • 300 frisca lichida
  • 100  amidon
  • 200  faina
  • 2 vanilii
  • 1 praf de copt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA chec pufos cu frisca:

Se bat oula intregi bine cu zaharul dupa care se pune frisca si se mai bate bine.

Se pune  faina , amidonu ,vanilia si prafu de copt

Se pregateste tava de chec cu hartie si se pune compozitia se da tava la cuptor pentru 35-40 minute

Cand se scoate din cuptor se pudreaza cu zahar pudra

 
Daca ti-a placut reteta noastra "chec pufos cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

kamy 1

13.10.2010, 22:24

5f

nadina73 1

14.10.2010, 01:23

kamy

susu 1

08.02.2011, 17:21

Culoare frumoasa si aspect deosebit. Gustul nu-l ghicesc de aici

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA