Pandispan amorezat

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 25 Sep 2010 | 2555 vizualizari

 

pt andutu :D

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 2 linguri de zahar
  • 4 linguri de faina
  • 50 g unt
  • esenta de vanilie
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan amorezat:

Separam albusul de galbenus, il batem spuma, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana devine o spuma densa si lipicioasa, apoi punem galbenusul, untul pe care l-am scos din timp, ca sa fie la temperatura camerei, nu topit ( adica sa fie uleios ), esenta de vanilie si la sfarsit faina, pe care o amestecam cu o lingura de lemn cu miscari de jos in sus pana se omogenizeaza bine compozitia.


Ungem forma amorezata cu ulei, o tapetam cu faina si punem compozitia rezultata, dam la cuptor aproximativ 5 minute.


Pudram cu zahar tos.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan amorezat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Dana Cristea - pusikmea 1

03.10.2010, 08:27

sunteti niste dragute, multumesc mult

Cris2711 1

20.07.2011, 16:10

Lau 1

20.07.2011, 16:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec cu afine si merisoare
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu piure de castane