Pandispan cu caise, ciocolata alba si migdale

de divainbucatarie in Prajituri, 22 Iul 2011 | 2659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua,
  • 300 g zahar,
  • 300 g faina,
  • 150 ml ulei,
  • 1 plic praf de copt stins cu 1 lingura suc lamaie,
  • 1/2 lingurita esenta de migdale,
  • 8-10 caise,
  • 50 g ciocolata alba,
  • 50 g fulgi migdale
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu caise, ciocolata alba si migdale:

Batem albusurile spuma tare cu un praf de sare. Adaugam zaharul si continuam sa mixam pana se topeste zaharul. Incorporam galbenusurile amestecand usor cu un tel. Adaugam pe rand uleiul, esenta de migdale, praful de copt si faina, pe care le amestecam cu telul pana se omogenizeza compozitia.

Turnam aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Punem peste acesta jumatati sau sferturi de caise, peste care presaram ciocolata alba taiata foarte subtire, apoi fulgi de migdale.

Avem grija sa le lipim de aluat apasand usor cu un cutit.
Coacem pandispanul in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 40 minute. Dupa 20 minute il vom acoperi cu o folie de staniol pentru a nu se arde ciocolata si fulgii de migdale.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu caise, ciocolata alba si migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mihaelaM 1

23.07.2011, 15:15

delicios

mimmi 1

23.07.2011, 20:44

mamaieelena 1

24.07.2011, 19:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!