Pandispan cu capsuni la slow cooker Crock-Pot 6 L

de Oana in Slow Cooker, 26 Mai 2015 | 6494 vizualizari

 

A iesit delicios si tare pufos!

 

INGREDIENTE

    • oua- 4 buc
    • zahar pudra- 4 linguri
    • faina- 4 linguri
    • praf de copt- 1 lingurita
    • zeama de lamaie- 1 lingurita
    • un praf de sare
    • coaja rasa de la o lamaie
    • extract de vanilie- o lingurita
    • capsuni- 200 gr
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu capsuni la slow cooker Crock-Pot 6 L:

  • Mixati galbenusurile cu zaharul pudra pana isi tripleaza volumul si se albesc

  • Adaugati coaja de lamaie si extractul de vanilie

  • Adaugati faina amestecata cu praful de copt, putin cate putin, si amestecati usor

  • Mixati albusurile cu un praf de sare si zeama de lamaie pana obtineti o bezea tare

  • Puneti albusurile treptat peste galbenusuri, amestecand cu o spatula, de jos in sus, pana obtineti o compozitie pufoasa si omogena

  • Puneti vasul de la slow cooker-ul Crock-Pot 6 l hartie de copt si turnati compozitia

  • Adaugati deasupra capsunile taiate

  • Setati pe modul de gatire Low si setati timpul la 3 ore

  • Cand prajitura este coapta lasati-o la racit si pudrati-o cu zahar pudra

 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

din cand in cand este bine sa stergeti capacul pe interior de aburii care se vor forma

2

rotiti de cateva ori vasul de copt pentru a obtine o prajitura coapta uniform

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu capsuni la slow cooker Crock-Pot 6 L" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciolan cu fasole la slow cooker Crock-Pot