Pandispan cu fragute si capsuni

de diaconta in Prajituri, 29 Mai 2011 | 4852 vizualizari

 

Pe langa retetele postate de fetele astea pricepute,prajitura mea este chiar ceva banal.Dar pentru ca nu am prea mult timp, am profitat si eu de aparitia capsunilor si fragutelor si am facut o prajitura foarte simpla.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • zahar
  • faina
  • 180 ml ulei
  • 8 linguri apa
  • sare
  • praf de copt
  • zeama de lamaie
  • capsuni
  • fragute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu fragute si capsuni:

Ouale se cantaresc (ce ma amuza faza asta).Faina si zaharul se pun in cantitate egala cu greutatea oualor(de aceea n-am specificat cantitate pentru ele).Ouale mele au cantarit 400 gr,deci am pus 400 gr zahar si 400 gr faina.


Se separa ouale.Galbenusurile se mixeaza cu zaharul si se adauga pe rand cele 8 linguri de apa.Se adauga si uleiul punandu-se cate putin pe marginea vasului in timp ce mixam.Praful de copt se stinge cu zeama de la o lamaie si se pune peste amestecul de galbenusuri.


Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare.


Faina se pune in amestecul de galbenusuri,apoi adaugam si albusurile amestecand usor cu o paleta.


Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Se presara deasupra putin gris si se pun capsunii si fragutele.


Se da la cuptor pentru 40 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu fragute si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (68)

diaconta 1

31.05.2011, 23:21

inca nu m-am dumirit nici eu

Sylvia 1

01.06.2011, 00:04

Superb arata nu am mai mancat fragute de ani de zile, tare buna cred ca a fost prajitura ta

diaconta 1

01.06.2011, 18:54

Sylvia a fost buna,am cumparat fragutele,dar parca imi era dor de alea culese de mine cand hoinaream pe dealuri,erau atat de aromate si proaspete

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Snickers
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu prune