Pandispan cu fragute si capsuni

de diaconta in Prajituri, 29 Mai 2011 | 6893 vizualizari

 

Pe langa retetele postate de fetele astea pricepute,prajitura mea este chiar ceva banal.Dar pentru ca nu am prea mult timp, am profitat si eu de aparitia capsunilor si fragutelor si am facut o prajitura foarte simpla.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • zahar
  • faina
  • 180 ml ulei
  • 8 linguri apa
  • sare
  • praf de copt
  • zeama de lamaie
  • capsuni
  • fragute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu fragute si capsuni:

Ouale se cantaresc (ce ma amuza faza asta).Faina si zaharul se pun in cantitate egala cu greutatea oualor(de aceea n-am specificat cantitate pentru ele).Ouale mele au cantarit 400 gr,deci am pus 400 gr zahar si 400 gr faina.

Se separa ouale.Galbenusurile se mixeaza cu zaharul si se adauga pe rand cele 8 linguri de apa.Se adauga si uleiul punandu-se cate putin pe marginea vasului in timp ce mixam.Praful de copt se stinge cu zeama de la o lamaie si se pune peste amestecul de galbenusuri.

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare.

Faina se pune in amestecul de galbenusuri,apoi adaugam si albusurile amestecand usor cu o paleta.

Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Se presara deasupra putin gris si se pun capsunii si fragutele.

Se da la cuptor pentru 40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu fragute si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (68)

diaconta 1

31.05.2011, 23:21

inca nu m-am dumirit nici eu

Sylvia 1

01.06.2011, 00:04

Superb arata nu am mai mancat fragute de ani de zile, tare buna cred ca a fost prajitura ta

diaconta 1

01.06.2011, 18:54

Sylvia a fost buna,am cumparat fragutele,dar parca imi era dor de alea culese de mine cand hoinaream pe dealuri,erau atat de aromate si proaspete

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci si capsuni