Pandispan cu fructe

de susu in Prajituri, 25 Sep 2012 | 63023 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 7 lg zahar
  • 7 lg faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lgt rasa praf de copt
  • Zeama de lamaie
  • 3 lg ulei floarea soarelui
  • Coaja portocale si lamaie
  • 1 vf cutit de sare
  • Putina faina pentru fructe
  • Fructe proaspete sau congelate 500 gr
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu fructe:

Albusurile la temperatura camerei se separa de galbenusuri cu ajutorul palmei . Zaharul, galbenusurile, coaja de citrice, 1 plic zahar vanilat, praful de copt stins si cele 3 lg de ulei se mixeaza la viteza maxima pana se obt o crema. Albusurile se bat cu zeama de lamaie si un praf de sare. Crema de galbenusuri se incorporeaza in albusuri treptat amestecand de jos in sus. Se adauga treptat faina cate o lingura .

Se pune compozitia in tava tapetata si se distribuie in mod egal cu lingura. Presari peste fructe faina ca sa nu se lase si apoi se pun pe toata suprafata prajiturii. Presari peste ele celalalt zahar vanilat. Dai la cuptorul incalzit la foc mic aproximativ 25 min. Faci testul cu scobitoarea si cand e gata inchizi focul.

Merge foarte bine si cu mere taiate cuburi peste care presari scortisoara si zahar vanilat  sau orice fructe chiar si congelate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu prune