Pandispan cu fructe

de susu in Prajituri, 25 Sep 2012 | 34316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 7 lg zahar
  • 7 lg faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lgt rasa praf de copt
  • Zeama de lamaie
  • 3 lg ulei floarea soarelui
  • Coaja portocale si lamaie
  • 1 vf cutit de sare
  • Putina faina pentru fructe
  • Fructe proaspete sau congelate 500 gr
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu fructe:

Albusurile la temperatura camerei se separa de galbenusuri cu ajutorul palmei . Zaharul, galbenusurile, coaja de citrice, 1 plic zahar vanilat, praful de copt stins si cele 3 lg de ulei se mixeaza la viteza maxima pana se obt o crema. Albusurile se bat cu zeama de lamaie si un praf de sare. Crema de galbenusuri se incorporeaza in albusuri treptat amestecand de jos in sus. Se adauga treptat faina cate o lingura .


Se pune compozitia in tava tapetata si se distribuie in mod egal cu lingura. Presari peste fructe faina ca sa nu se lase si apoi se pun pe toata suprafata prajiturii. Presari peste ele celalalt zahar vanilat. Dai la cuptorul incalzit la foc mic aproximativ 25 min. Faci testul cu scobitoarea si cand e gata inchizi focul.


Merge foarte bine si cu mere taiate cuburi peste care presari scortisoara si zahar vanilat sau orice fructe chiar si congelate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight Sensor

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

elucubratiiculinare 1

02.10.2012, 23:00

un dulce de nota 10

Bunica 1

22.10.2012, 13:46

E tare bun pandispanul!

Bya Ralu 1

02.03.2013, 14:04

tare fain arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tort Raisa,cu zmeură şi ciocolată-Reţeta cu numărul  700

ieri la 21:44

Tartă cu brânzeturi şi broccoli

ieri la 20:59

Batoane energizante cu musli

de Rocsi 9

ieri la 20:39

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu fructe de padure