Pandispan cu fructe de padure

de Bucataras Medi in Prajituri, 27 Iun 2013 | 7852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g fructe de padure(eu am avut un amestec de fructe de padure)
  • 7 oua
  • 7 linguri cu zahar
  • 7 linguri cu faina
  • 3 linguri ulei
  • 1 praf de sare
  • putina zeama de lamaie
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • cateva picaturi esenta de rom
  • ulei pentru uns forma
  • faina pentru fructe si tapetat forma
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu fructe de padure:

Separam albusurile de galbenusuri. Batem(mixam) bine albusurile cu un praf de sare. Vom obtine o spuma consistenta.


In alt vas mixam galbenusurile, adaugam apoi zaharul, zaharul vanilat si amestecam bine. Urmeaza sa incorporam uleiul, esenta de rom si praful de copt pe care l-am stins mai intai cu putina zeama de lamaie. Mixam, dupa care crema obtinuta o amestecam treptat (folosind de data aceasta un tel) cu spuma de mai sus. In aceasta compozitie incorporam putin cate putin (folosind o lingura de lemn) faina.


Ungem o tava(eu am folosit una rotunda) cu ulei si o tapetam cu faina.si apoi turnam compozitia de mai sus. Presaram peste fructe putina faina si apoi le asezam deasupra prajiturii. Preincalzim cuptorul si apoi introducem tava cu prajitura. Lasam la copt circa 30 min(dar asta depinde de cuptorul fiecaruia) Primele 20 min coacem la 180 de grade iar ultimele 10 min ridicam temperatura la 220 de grade. Pentru a fi siguri de reusita facem testul scobitorii.


Cand este gata scoatem pandispanul din cuptor si il lasam sa se raceasca in tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Bya Ralu 1

27.06.2013, 23:21

ce bine arata

mena29 1

11.07.2013, 12:59

Mmmm...l-ai rasfatat pe George!

Krystyan Trendy 1

13.11.2013, 09:37

mmm... foarte gustos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:01

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza

de Rocsi 9

ieri la 18:34

Ciorba rapida de salau

pe 24.11 la 23:57

Tort Unicorn

pe 24.11 la 16:32

Tort pentru 2 aniversari

pe 24.11 la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu orice fel de fructe