Pandispan cu mure

de Bya Ralu in Prajituri, 27 Aug 2014 | 8334 vizualizari

 

O alta reteta de-a gabutzului excelent :))http://www.bucataras.ro/retete/pandispan-cu-afine-48530.html

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri zahar
  • 150 g mure congelate
  • 3linguri ulei
  • coaja rasa de lamaie
  • esenta vanilie si portocala
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu mure:

Murele se lasa sa se decongeleze dupa care se pun putin la strecurat.

Se separa albusurile de galbenusuri.

Albusurile se mixeaza pana devin spuma ,adaugandu-se treptat zaharul.

Galbenusurile se adauga peste compozitia de albusuri,se adauga treptat faina,uleiul si murele,se amesteca usor cu o lingura.

Se unge o tava cu ulei,se pune compozitia de mai sus.

Se da la cuptorul preincalzit cam 30-40 min,se verifica cu scobitoarea daca este gata.

Se scoate din cuptor deasupra se pot pune bucati mici de ciocolata alba.

Se serveste rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu mure" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu fructe