Buuun. Pestiuc pestiuc. . O singura mentiune. Eu nu prea ma impac cu condimentele pentru peste, dar tinand cont ca e pangasius si eu un pic mai fad...ma inscriu la o portie daca se poate
mv...stiu...condimentele au e-uri etc dar asta e super bun,da un gust nemaipomenit trebuie sa mai 'ingurgitam'si e-uri sa capatam imunitate cica si pangasiul e toxic da mie-mi place oricum mananc rar peste si bineanteles ca te astept la masa
Kamy ca esti infaptuitoarea retetei, sau pe cine mai tenteaza, din bucuresti in zona dristor pe unde "bananai" eu zilnic, sunt 2-3 pescarii de piata care vand peste romanesc care da din coada si daca le lasi un banutz in plus mergi cu el si gata curatat acasa.
Parerea mea e ca desi e un pic mai scumputz ...merita mai mult decat cel de la market.
O zi buna.
mv...eu acum vreo 7-8 ani in urma mancam peste des si cu placere pana m-am inecat cu un os si era sa vad....luminita de la capatul tunelului de atunci nu-mi mai place nici gustul sa zic asa iar de un an mananc da numai de asta ca nu prea zici ca-i peste asta e...poate peste alt an o sa mananc zilnic ....si cu oase multe
Kamy, are gust de peste...n-am ce sa zic...se face ceva fum pe gratar ca e destul de grasa scrumbie...recomandabil sa nu-l faci in casa cum am facut eu...de daca mai fac de 2 ori tre sa ma gab la zugravit