Panna cotta cu capsuni

de Oana in Prajituri, 21 Feb 2010 | 7341 vizualizari

COMENTARII (21)

roberta24 1

21.02.2010, 19:03

Superba! O sa incerc si eu maine reteta!

ramo_cata 1

21.02.2010, 19:12

madi_marin 1

21.02.2010, 20:17

.....ce buna trebuie sa fie.....

Pasiune pentru bucatarie 1

21.02.2010, 20:42

arat foarte bine!cred ca are un gust foarte fin(nu am facut niciodata dar imi inchipui!o sa incerc si eu in viitor

silvi0ara 1

21.02.2010, 21:23

Arata minunat.

Teo 1

21.02.2010, 21:26

parca imi place mai mult cu capsuni!

Miha 1

21.02.2010, 22:18

Uhahaaa...ce buna tre sa fi fost asta!

Oana 1

21.02.2010, 23:13

Mai am vreo doua pentru maine Si cu capsuni a fost muuuult mai buna decat cu ciocolata La Venetia am mancat cu capsuni, atat de bunaaaaa

susu 1

22.02.2010, 10:13

arata demential. foarte frumos. nota 20.

Oana 1

22.02.2010, 11:19

Multumesc, Susu

ionix 1

22.02.2010, 12:18

woah... arata super...

Sylvia 1

22.02.2010, 13:03

Trebuie sa fac si eu a asa pofta mi-ati facut

Oana 1

22.02.2010, 15:28

Sylvia, e foarte simplu de facut! chiar acum am papat ultima panna cotta cu o gramada de capsuni, o nebunie, e foarte bun desertul asta Am pus dieta in cui putin

gospodinadecriza 1

22.02.2010, 15:58

De cand plage cineva la mine dupa desertul acesta! Si cealalta cu cioco e super!

Oana 1

22.02.2010, 16:50

Multumesc, Ralu

gospodinadecriza 1

22.02.2010, 17:16

Cu respect, doamna T. Va fac cinste cu un FRAPE, ca vine primavara!

Oana 1

22.02.2010, 17:22

Ooo, chiar e preferatul meu

gospodinadecriza 1

22.02.2010, 18:36

Si nu numai al tau. Si al Supremului!






Oana 1

22.02.2010, 19:33

Pai eu daca nu le am cu cafelele, ador frapeul si rar cate un cappucino vienez, parca asa-i zice la ala cu frisca multa

Oana 1

24.02.2010, 21:21

Va servesc cu portie??? Azi am facut iar, nu ne mai saturam de panna cotta Am mai adaugat doua poze.

elena1988 1

10.03.2011, 17:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti de casa