Panna cotta cu capsuni

de Aletta in Dulciuri, 1 Mai 2016 | 634 vizualizari

 

Este un desert de vara,usor si delicios, potrivit chiar si pentru doamnele care tin la silueta :P
Reteta am luat-o de la un bucataras talentat de pe site .

 

INGREDIENTE

  • 200 ml frisca lichida
  • 200 ml lapte
  • o pastaie de vanilie
  • 2 linguri zahar
  • 300 g capsuni
  • 20 g gelatina
  • zahar dupa gust.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu capsuni:

Frisca,laptele 2 linguri de zahar se pun intr-o cratita cu fund dublu,pana se incalzeste.


Se pune pastaia ,semintele de vanilie,si cele 10 g de gelatina preparat anterior conform instructiunilor de pe ambalaj.


Se pun in forme si se pun intr-o tava ca sa stea inclinate.( m-am cam chinuit la etapa asta) :P dar m-am descurcat..


Se pune la frigider pana cand preparam capsunile.


Capsunile se pun intr-o cratita cu zaharul si apa cat sa le acopere, se lasa cam 20 de minute apoi se baga la blender.


Se pune restul de gelatina,preparata anterior( se pune o lingura,doua de apa peste apoi se pune la bain marie)

Se pune peste partea alba si se lasa la frigider pentru cateva ore.


Se poate decora cu capsuni.

 

TIPS-URI

1

se pot folosi si capsuni congelate

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

01.05.2016, 21:20

Ce frumoasa!

Aletta 1

03.05.2016, 09:59

multumesc :">

noiinbucatarie 1

03.05.2016, 11:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rotite de pizza cu oregano