Panna cotta tricolora

de Corinuta in Dulciuri, 11 Apr 2011 | 6895 vizualizari

COMENTARII (23)

mihaelaM 1

11.04.2011, 14:46

un pahar e al meuuuuuuuu

deyutzky 1

11.04.2011, 14:51

si celalalt al meu ce culori frumoase

kamy 1

11.04.2011, 14:52

Mitinita 1

11.04.2011, 14:55

super

Lau 1

11.04.2011, 15:01

ce culori superbe,vreau si eu unu

MVMih 1

11.04.2011, 15:07

Vis de vis. M-am tot uitat si eu pe la market de sirop de menta si n-am vazut deloc. Drept dovada o sa va arat o poza ca am un ghiveci cu menta verde pe balocn si mai ma mint cu aroma ei din 2-3 frunze.

Miha 1

11.04.2011, 15:18

Super arata si asa colorata.

aziz 1

11.04.2011, 15:52

frumosa

MotanLaOale 1

11.04.2011, 16:20

frumos

mirela0911 1

11.04.2011, 17:13

Super arata

Anamaria7 1

11.04.2011, 18:08

hiihhiii ce culor frumoaseee si

Rocsi 1

11.04.2011, 18:25

ma omorati cu siropurile astea...ce bine arata

bucatarimcudiana 1

11.04.2011, 20:41

arata ffffffffffffffffffffffff bine

Cris2711 1

11.04.2011, 21:56

viva italia

LUK 1

11.04.2011, 22:46

chiar la reteta aceea m-am uitat si eu la Miha pe blog ..inca n-am incercat-o dar cu siguranta e delicioasa si reteta ta..stiu ca de aratat arata tare frumos

Dya Daniela Andrei 1

12.04.2011, 08:31

elena1988 1

12.04.2011, 09:04

foarte frumos

Criss 1

12.04.2011, 10:24

Corinuta 1

13.04.2011, 14:50

Multumesc! sunteti niste dragutze!

housy 1

18.04.2011, 14:41

arata superb....combinatia de culori e foarte placuta ochiului si nici rau nu cred sa fie asa k bravo!!!!!

RuxyRux 1

24.05.2011, 19:27

O splendoare!

adry88 1

31.05.2011, 21:38

unul si la mn

simonacallas 1

04.05.2014, 07:34

Am admirat indelung pana cotta pe care ai facut-o si culorile astea frumoase La noi nici pana in ziua de azi n-au adus astia la tarabe siropurile pe care le-ai folosit tu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu rahat