Papanasi

de MotanLaOale in Prajituri, 20 Feb 2011 | 12153 vizualizari

 

MI-au facut pofta fetele pe site de papanasi, asa ca am executat si eu....

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 2 linguri zahar
  • 220 g faina
  • 1 praf copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • coaja rasa de la o lamaie
  • Un praf de sare
  • Ulei pt prajit
  • smantana,
  • dulceatza
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi:

Branza, ouale, zaharul, zaharul vanilat, un praf de sare si coaja de lamaie se amesteca bine pana devine o pasta cremoasa.


Faina se amesteca cu praful de copt se toarna deasupra si se amesteca pana se omogenizeaza si devine un aluat moale si lipicios din care vom modela papanasi.


Se ia cate o lingura din compozitite se tavaleste prin faina si se face o forma rotunda plata si cu gaura la mijloc.


Papanasii se prajesc in ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti. Se scot pe hartie absorbanta.


Eu prefer pentru papanasi smantana si dulceatza.


Eu am avut dulceata de visine.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

pentru un plus de aroma puteti adauga in compozitia de papanasi putina esenta de rom

Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (50)

MotanLaOale 1

09.02.2014, 09:28

delia64 1

19.01.2015, 13:03

MotanLaOale 1

19.01.2015, 13:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Papanasi cu smantana si dulceata de visine