Reteta de preparare a papanasilor

de angelika in Dulciuri, 23 Apr 2012 | 3959 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor Cand aveti pofta de ceva dulce incercati sa faceti "papanasi'.

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 2 oua
  • -8 linguri gris
  • -4 linguri faina
  • -400 g branza dulce
  • -50 g iaurt
  • -50 g smantana
  • -dulceata dupa preferinte: visine, mure, afine...
  • -aprox.500 ml ulei
  • sare,
  • vanilie,
  • lamaie,
  • un varf de lingurita de ness bun
  • 15% dragoste
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Branza bine sfaramata se amesteca cu ouale, grisul si faina, pana se obtine un aluat cu consistenta necesara. Adica nici moale, nici tare. Se pune uleiul la incins, cand este f. incins se pun in tigaie galustele de 2 marimi -7 mari si 7 mici. Se prajesc la foc mediu pana la rumenire. Se aseaza pe farfurioara prima galusca cea mare, se pune iaurt peste ea, apoi cea mica care se inveleste in smantana si la sfarsit se orneaza cu dulceata dorita.

POFTA INTERESANTA !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci