Muffins cu morcovi si nuci Pecan

de Satisfyyourcravings in Dulciuri, 2 Feb 2016 | 781 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 banane coapte
  • 150 grame morcovi
  • 100 grame nuci pecan
  • 2 oua bio
  • 75 grame stevia amestecata cu zahar brun sau 150 grame zahar obisnuit
  • 150 grame faina integrala
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 lingurita scortisoara
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu morcovi si nuci Pecan:

Se taie bananele cuburi, se dau morcovii pe razatoarea mare si se toaca nucile.


Cu ajutorul unui mixer se amesteca ouale si zaharul pana devin pufoase, 3 minute. Se adauga faina, scortisoara si praful de copt, se amesteca usor, apoi se adauga restul de ingrediente si se amesteca pana la omogenizare.


Se toarna compozitia in 12 forme de muffins si se gatesc in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru 15-20 de minute, pana trec testul scobitorii.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu morcovi si nuci Pecan" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Satisfyyourcravings 1

02.02.2016, 20:56

Unde mai pui ca au mai putin de 200 kcal bucata! Va multumesc dragi bucatarasi!

Zamfira 1

02.02.2016, 21:03

mihaelar63 1

03.02.2016, 00:52

Ce-mi plac !!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Brioche cu crema de patiserie