Papanasi cu ceva fin

de Constelatialeu in Dulciuri, 8 Dec 2013 | 2481 vizualizari

 

Cand ai pofte ai pofte si gata,le executi......

 

INGREDIENTE

  • 150 g ceva fin Delaco
  • 180 g branza dulce
  • 2 oua
  • 30 g zahar brun
  • 1/2 pliculet praf de copt cu sofran
  • 4 linguri faina
  • 3 linguri gris
  • 1 plic zahar vanilat
  • dulceata de cirese negre si afine
  • smantana
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi cu ceva fin:

Branza dulce, Ceva Fin, oua, zahar, zahar vanilat se amesteca bine, apoi se adauga faina, grisul si praful de copt. Se formeaza un aluat nici moale nici tare, potrivit, din care formam papanasii.


Intr-un tuci incingem uleiul bine si prajim papanasii, ii scoatem pe un servetel sa se absoarba surplusul de ulei.


Se servesc calzi cu smantana si dulceata.

 

TIPS-URI

1

in aluat adaugam si un praf de sare

Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu ceva fin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

_Alina_ 1

09.12.2013, 09:11

Deliciosi! Ai si pentru mine?

mamaieelena 1

09.12.2013, 09:45

vreau si eu

Lia_ 1

09.12.2013, 10:05

imi lasa gura apa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Papanasi cu iaurt