Reteta de preparare a papanasilor cu ceva fin

de Constelatialeu in Dulciuri, 8 Dec 2013 | 2624 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor Cand ai pofte ai pofte si gata,le executi......

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 150 g ceva fin Delaco
  • 180 g branza dulce
  • 2 oua
  • 30 g zahar brun
  • 1/2 pliculet praf de copt cu sofran
  • 4 linguri faina
  • 3 linguri gris
  • 1 plic zahar vanilat
  • dulceata de cirese negre si afine
  • smantana
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu ceva fin:

Reteta de preparare a papanasilor


Branza dulce, Ceva Fin, oua, zahar, zahar vanilat se amesteca bine, apoi se adauga faina, grisul si praful de copt. Se formeaza un aluat nici moale nici tare, potrivit, din care formam papanasii.


Intr-un tuci incingem uleiul bine si prajim papanasii, ii scoatem pe un servetel sa se absoarba surplusul de ulei.


Se servesc calzi cu smantana si dulceata.

 

TIPS-URI

1

in aluat adaugam si un praf de sare

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu ceva fin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

_Alina_ 1

09.12.2013, 09:11

Deliciosi! Ai si pentru mine?

mamaieelena 1

09.12.2013, 09:45

vreau si eu

Lia_ 1

09.12.2013, 10:05

imi lasa gura apa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Desert pasca fara aluat