Reteta de preparare a papanasilor cu ceva fin

de Constelatialeu in Dulciuri, 8 Dec 2013 | 5257 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor Cand ai pofte ai pofte si gata,le executi......

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 150 g ceva fin Delaco
  • 180 g branza dulce
  • 2 oua
  • 30 g zahar brun
  • 1/2 pliculet praf de copt cu sofran
  • 4 linguri faina
  • 3 linguri gris
  • 1 plic zahar vanilat
  • dulceata de cirese negre si afine
  • smantana
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu ceva fin:

Reteta de preparare a papanasilor

Branza dulce, Ceva Fin, oua, zahar, zahar vanilat se amesteca bine, apoi se adauga faina, grisul si praful de copt. Se formeaza un aluat nici moale nici tare, potrivit, din care formam papanasii.

Intr-un tuci incingem uleiul bine si prajim papanasii, ii scoatem pe un servetel sa se absoarba surplusul de ulei.

Se servesc calzi cu smantana si dulceata.

TIPS-URI

1

in aluat adaugam si un praf de sare

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu ceva fin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

_Alina_ 1

09.12.2013, 09:11

Deliciosi! Ai si pentru mine?

mamaieelena 1

09.12.2013, 09:45

vreau si eu

Lia_ 1

09.12.2013, 10:05

imi lasa gura apa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mini-papanasi dietetici