Papanasi cu dulceata de capsuni si smantana

de Aletta in Prajituri, 8 Aug 2016 | 3236 vizualizari

 

Ce buni au iesit si asa de repede i-am facut.

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 275 g branza dulce (Pilos,Lidl)
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • coaja de la o lamaie
  • un praf de sare
  • un praf de copt
  • 1 ou
  • 5 linguri de zahar
  • ulei pentru prajit
  • smantana grasa
  • dulceata de capsuni
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi cu dulceata de capsuni si smantana:

Branza dulce se amesteca cu oul,zaharul,zaharul vanilinat,coaja de lamaie.


Faina se amesteca cu praful de copt si praful de sare.


Se amesteca cele doua si se lasa la odihnit 10-15 minute.


Se formeaza cateva cercuri specifice papanasilor si cateva bilute,mie mi-au iesit 6 bucati.


Se prajesc in ulei incins si se scot pe hartie absorbanta.


Se servesc cu dulceata si smantana.


Sunt bune atat calde cat si reci

 

TIPS-URI

1

se poate inlocui cu orice dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu dulceata de capsuni si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (17)

Aletta 1

12.08.2016, 18:31

Multumesc Miky, asa e..

mirela0911 1

14.08.2016, 10:38

Ce buni sunt!

Aletta 1

14.08.2016, 14:00

da,Mirela,asa e

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Eclere