Prajitura cu branza

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 24 Mai 2010 | 2149 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • -240 g unt
  • -160 g faina
  • -4 linguri cacao
  • -4 oua
  • -200 g zahar
  • -1/2 lingurite praf de copt
  • -vanilie
  • Crema:
  • -400 g branza
  • -50 ml frisca lichida
  • -250 g zahar
  • -2 oua
  • -4 linguri gris
  • -vanil
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza:

Blatul:untul pe jumatate topit se freaca cu zaharul,apoi se adauga ouale mixandu-se dupa fiecare.Ingredientele uscate se amesteca si se adauga treptat compozitie de ou.


Crema:intr-un castron se pune branza,frisca,zaharul,grisul ouale si vanilia si se mixeaza pana devine ca o crema.


Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt se pune 3/4 din compozitia pentru blat,crema si apoi 1/3 din compozitia de blat.Se da la cuptor aprox 1 h pana se rumeneste(faceti testul scobitorii).Se lasa la racit,se pudreaza cu zahar si se proportioneaza

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

lia maria 1

25.05.2010, 10:15

este una din preferatele mele, mai ai o bucatica si pentru mine

Pasiune pentru bucatarie 1

25.05.2010, 10:30

da lia mai e destul

adry88 1

07.07.2011, 17:32

vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Rumba