Papanași cu smântână și dulceață de afine/vișine

de Panacris in Dulciuri, 23 Ian 2014 | 4842 vizualizari

COMENTARII (36)

simona72 1

23.01.2014, 19:31

Ce pofta mi-ai facut!!!

Cris2711 1

23.01.2014, 19:53

Criss 1

23.01.2014, 20:14

RuxyRux 1

23.01.2014, 21:06

Deliciu!

Sim0na 1

23.01.2014, 21:11

Deliciosi!! Sunt preferatii mei! Nu-mi vine sa cred ca pana acu` nu ai facut.. mai ales ca tu gatesti atatea alea..

Bunica 1

23.01.2014, 21:19

MonaMimi 1

23.01.2014, 21:27

deliciosi

Mitinita 1

23.01.2014, 21:30

Vai,cum arata Am 250 de gr de branza si vad ca pot injumatati reteta. Maine ori sambata sigur o fac si eu

Alexandra Burz 1

23.01.2014, 21:55

deliciosi...printre deserturile mele favorite
P.S. si eu folosesc mult produsele pilos caliatate superioara

Panacris 1

24.01.2014, 07:35

Sim0na, cum spuneam am preparat o dată și am ratat rețeta. Nu am crescut cu papanași, deci nu le-am dus lipsa. Dar anul trecut Zmeii cei mici au fost cu prietenii la munte și au probat papanașii de atunci au devenit fani

diaconta 1

24.01.2014, 23:54

ce nebunie acolo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă de post