Paparaie cu salam si cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2010 | 5243 vizualizari

 

In partea Ardealului se mai zice si paparaie la omleta,cel putin bunica mea asa zice.Este o omleta pregatita de sotul meu,care a zis vreau sa imi fac eu ceva simplu...................si uiati ce a rezultat,a fost foarte buna ,dar am navalit si noi pe ea si a trebui sa mai faca una.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • sare
  • 5 linguri cascaval ras
  • salam taiat foarte fin 50g
  • 3 linguri smantana
  • putin ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paparaie cu salam si cascaval:

Se taie salamul foarte fin si se prajeste putin dupa care se pun ouale batute bine cu un praf de sare, cascavalul ras si smantana se lasa sa se prajeasca la foc mic acoperit dupa care se intoarce pe capac si se prajeste pe ambele parti.


Merge grozav de bine cu o salata de rosii,castraveti...........


Se presara cascaval deasupra, smantana si feliute de ardei rosu,asta numai pe una ca pe cea de a doua nu mi-a mai dat voie sa o "decorez"

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paparaie cu salam si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

nadina73 1

16.09.2010, 17:39

flori de ornat nu a ornat-o bebe ci eului nu-i plac decoratea zis ca oricum nu sant pt el ca le fac pt Bucataras

nadina73 1

16.09.2010, 17:40

silvioara

mena29 1

22.09.2010, 07:36

si la noi ii mai zice si asa(daca sunt tot din Ardeal e logic nu ) arata super bine,mereu fac si eu si cand am chef mai fac si mamaliguta langa ea.Merge super bine cu castraveti acri dar la fel de bine merge si cu salata de rosii cu ceapa.Oricum e ceva bun asa ca

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chiftelute de dovlecei la cuptor