Pappardelle all uovo cu legume

de RuxyRux in Paste, 8 Dec 2010 | 3080 vizualizari

 

Din bucataria italiana...o reteta cu adevarat delicioasa....

 

INGREDIENTE

  • 250 gr pappardelle
  • 1/2 dovlecel
  • 1 morcov mic
  • 1 ardei gras rosu
  • 5 bucati rosii uscate la soare
  • 1 lingura  1/2 ulei masline
  • 150 gr branza ricotta( eu am pus feta)
  • 30 gr unt
  • rozmarin  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pappardelle all uovo cu legume:

Se fierb pastele al dente( in jur de 7 min). Se clatesc si se scurg se lasa deoparte.


Se incinge uleiul in tigaie, se adauga dovlecelul taiat in urmatorul fel: coaja se taie felii, iar ce ramane miezul se taie cubulete.


Apoi se pune ardeiul taiat rondele, morcovul ras , rosiile uscate si se soteaza legumele cu capacul pus pe foc potrivit in jur de zece minute pana se inmoaie bine.


Se adauga pastele scurse, untul, apoi si branza.


Se decoreaza cu rozamrin sau dupa preferinta. Se servesc calde. Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pappardelle all uovo cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

divainbucatarie 1

10.12.2010, 17:24

Ligia Bxl 1

26.01.2011, 14:00

ce bunatateeee pe aici frumoaso si nu mi-ai zis

Tuxedo 1

05.04.2013, 21:06

astea imi fac cu ochiul rau de tot!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Taietei chinezesti cu pui si legume