Pappardelle all uovo cu legume

de RuxyRux in Paste, 8 Dec 2010 | 5064 vizualizari

 

Din bucataria italiana...o reteta cu adevarat delicioasa....

 

INGREDIENTE

  • 250 gr pappardelle
  • 1/2 dovlecel
  • 1 morcov mic
  • 1 ardei gras rosu
  • 5 bucati rosii uscate la soare
  • 1 lingura  1/2 ulei masline
  • 150 gr branza ricotta( eu am pus feta)
  • 30 gr unt
  • rozmarin  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pappardelle all uovo cu legume:

Se fierb pastele al dente( in jur de 7 min). Se clatesc si se scurg se lasa deoparte.


Se incinge uleiul in tigaie, se adauga dovlecelul taiat in urmatorul fel: coaja se taie felii, iar ce ramane miezul se taie cubulete.


Apoi se pune ardeiul taiat rondele, morcovul ras , rosiile uscate si se soteaza legumele cu capacul pus pe foc potrivit in jur de zece minute pana se inmoaie bine.


Se adauga pastele scurse, untul, apoi si branza.


Se decoreaza cu rozamrin sau dupa preferinta. Se servesc calde. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pappardelle all uovo cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

divainbucatarie 1

10.12.2010, 17:24

Ligia Bxl 1

26.01.2011, 14:00

ce bunatateeee pe aici frumoaso si nu mi-ai zis

Tuxedo 1

05.04.2013, 21:06

astea imi fac cu ochiul rau de tot!

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Taietei chinezesti cu legume si somon